15 Haziran 2016 Çarşamba 17:53
Tunceli'de 'Sahil Yolu' Projesi

TUNCELİ (AA) - Tunceli'de vatandaşların nezih bir ortamda yürüyüş yapabilmesi için Uzunçayır Baraj Gölü kıyısına sahil yolu yapılacağı bildirildi.

Tunceli Belediyesinden yapılan açıklamada, Atatürk Mahallesi'nde Uzunçayır Baraj Gölü kıyısında yapılması planlanan sahil yolu projesine başlandığı belirtildi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin projenin çalışmalarını yürüttüğü belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Belediyemizin Atatürk Mahallesi Erenler Düğün Salonu mevkisinden kent merkezine yakın bir noktada bulunan Mameki Köprüsüne kadar olan alanda vatandaşlarımızın yürüyüşünü yapabileceği, yeşil alanlarla desteklenen sahil yolu projesi için çalışmalarımız sürdürülmektedir. Ekolojik hassasiyetin gözetilerek sahil kısmının cazip hale getirilmesini amaçlıyoruz. Munzur Çayı kıyı kısmını tahrip etmeyecek şekilde çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda dolgu ve sıkıştırma işlemlerimiz sürüyor. Bisiklet yolu, yürüyüş yolu, yeşil alan, oturma bankları olduğu projemizi en kısa sürede halkımızın hizmetine sunacağız."

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.