01 Temmuz 2016 Cuma 16:48
Türk Kızılayı Yardımları

MALATYA (AA) - Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın, ramazan ayı dolayısıyla kentte 440 aileye gıda, 350 aileye kıyafet, 100 aileye ise çocuk maması yardımında bulunduklarını belirtti.

Yalçın, yazılı açıklamasında, sadece afet ve önemli günlerde değil, her an hazır olan Türk Kızılayının ihtiyaç sahiplerinin derdine derman olmaya devam ettiğini kaydetti.

Yalçın, 11 ayın sultanı ramazanda, alan el ile veren el arasındaki görevini Kızılay layıkıyla yerine getirmeye devam ettiğini belirterek, "İlimizde 2014 yılından itibaren Ramazan ayında marketlerde stant açarak, ihtiyaç sahipleri için gıda kolisi kampanyası düzenliyoruz. Kızılay Malatya Şubesi bu yılda yüzleri güldürmeye devam etti. Marketler tarafından hazırlanan gıda paketleri, bağışçılar tarafından satın alınarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Kızılay stantlarına verildi." ifadelerini kullandı.

Üç yıldır ramazanda marketlerde stant açarak ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunduklarına değinen Yalçın, yapılan yardımlarla ilgili şunları kaydetti:

"Her yıl artan bağışlar bu öz verili çalışmanın ve bizlere olan güvenin arttığına bir delildir. Ramazan ayı içerisinde 440 aileye gıda ve konserve, yaklaşık 350 aileye kıyafet, 100 aileye çocuk maması, çocuk bezi ve hijyen malzemesi yardımında bulunduk."

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.