08 Nisan 2016 Cuma 19:53
Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıl Dönümü

ERZURUM (AA) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen, mesajında, Polis teşkilatının Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletinin gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

Sekmen, şunları kaydetti:

"Polis teşkilatımız, 171 yıllık şanlı mazisinde, kamu düzeninin ve güvenliğin sağlanması, hak ve özgürlüklerin eşit olarak uygulanması görevlerini, kendisine tanınan yetkiler çerçevesinde başarıyla yerine getirmiştir. Türk Polis Teşkilatı mensupları, devletin sağladığı eğitim ve öğrenim imkanları ve çağdaş teknolojik donanımlarla kendisini sürekli yenileme çabası içerisinde olmuş, her daim halkımızın destek ve sevgisini kazanmıştır. Hayatlarını kaybeden şehit polislerimizi rahmet, gazilerimizi de şükran ve minnetle anıyorum. Bu vesileyle; üstün hizmet anlayışı ve özveriyle ülkemizin dört bir sathında görev yapan Polis Teşkilatımızın değerli mensuplarının Polis Haftasını kutluyor, emniyet mensuplarına mesleki yaşamlarında başarılar diliyorum."​

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.