09 Kasım 2016 Çarşamba 17:33
Türk Telekom Amatör Sporcularından 14 Madalya

Türk Telekom'un badminton, halter ve taekwondo dallarında faaliyet gösteren genç sporcuları, eylül-ekim ayları içinde 14 madalya kazandı.

Türk Telekom açıklamasına göre, 31 farklı spor dalında mücadele eden ve 6 bine yakın amatör sporcuya destek veren Türk Telekom'un amatör sporcularının son başarısı Badminton Balkan Şampiyonasında geldi. Badminton branşında Yunanistan'da yapılan 19 yaş Gençler Balkan Şampiyonasında Türk Telekom Amatör Spor Kulübü'nün 5 sporcusu da Milli Takım içerisinde yer aldı.

Şampiyonada 3-1'lik üstünlük elde eden milli sporcular 19 yaş Gençler Balkan Şampiyonu oldu. Türk Telekom Amatör Spor Kulübü milli sporcuları 8-13 Kasım tarihleri arasında İspanya'da gerçekleşecek Dünya Gençler Şampiyonasında milli formayı giyecek.

Türk Telekom Amatör Spor Kulübü sporcuları, badminton, halter ve taekwondo dallarındaki müsabakalarda eylül ve ekim aylarında toplamda 4 altın, 5 gümüş ve 5 bronz madalya kazandı.

Son Güncelleme: 09.11.2016 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.