30 Temmuz 2016 Cumartesi 11:33
Türk Telekom'dan '15 Temmuz Dayanışması'na Bağış

Türk Telekom, 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına 10 milyon liralık bağışta bulundu.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre şirket, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından demokrasi şehitlerinin aileleri ile gaziler için destek ve bağış kampanyalarını sürdürüyor.

Şirket bu kapsamda Başbakanlık tarafından başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na 10 milyon liralık bağış yaptı.

Türk Telekom'un yaklaşık 34 bin çalışanı da, demokrasi mücadelesinde şehit olan vatandaşların yakınları ve gaziler için tek yürek oldu ve ilk adım olarak 15 Temmuz Dayanışma SMS kampanyasına bağışta bulundu. Ayrıca şirket içinde desteklerin artarak devam etmesini sağlamak üzere Türk Telekom Gönüllüler Topluluğu oluşturuldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Genel Müdürü Rami Aslan, yüce Türk milletinin; demokrasisini ve vatanını koruma yolunda hayatını feda eden şehitlerini hiçbir zaman unutmayacağını, onları her zaman minnet ve şükranla anacağını bildirdi.

Korkunç darbe girişimi gecesi demokrasi mücadelesi yolunda şehit vermiş ve binaları işgale uğramış bir şirket olarak Başbakanlık tarafından başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na 10 milyon liralık bağışta bulunarak bir nebze de olsa şehitlerin yakınlarına destek olmayı arzu ettiklerini aktaran Aslan, "Türk Telekom olarak, yaklaşık 34 bin çalışanımızın katkılarıyla, şehitlerimizin hatıralarını yaşatmakla kalmayıp geride bıraktıkları çocuklarını ve yakınlarını emanetimiz olarak kabul edecek ve her zaman kendilerine destek olacağız." ifadelerini kullandı.

 

 

Son Güncelleme: 30.07.2016 11:38
Anahtar Kelimeler:
Türk TelekomBilişim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.