13 Mayıs 2016 Cuma 12:28
Türk Telekom'dan 4,5g Uyumlu Akıllı Telefonlarda İndirim Fırsatı

Türk Telekom, portföyünde yer alan 4,5G uyumlu tüm akıllı telefonları indirimli sunacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom, portföyündeki 4,5G uyumlu tüm akıllı telefonlarda geçerli olan bir indirim kampanyası başlattı. Türk Telekom’un 4,5G hizmetinden faydalanmak isteyen kullanıcılar, kampanya kapsamında istedikleri marka ve modele ait 4,5G uyumlu akıllı telefonu 680 liraya varan indirimle satın alabilecek.

Türk Telekom’un kampanyası, cihaz portföyünde yer alan Türk Telekom, Samsung, Apple, LG, Sony, HTC, Huawei ve Vestel gibi markalara ait 4,5G uyumlu tüm akıllı telefonları kapsıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Entegre Bağlantı Yönetimi Direktörü Baran Yurdagül, yüzde 68 ile akıllı telefon penetrasyonunda lider olduklarını belirterek, "Sunduğumuz avantajlı 4,5G tarifelerinin ardından 4,5G kullanımını yaygınlaştıracak kampanyalar hayata geçirmeye devam ediyoruz. Hedefimiz, tüm müşterilerimizin Türkiye'de sadece Türk Telekom tarafından sunulan ‘Fiber Güçlü’ 4,5G hizmetini deneyimlemesini sağlamak. Yeni kampanyamızla, özellikle elinde 4,5G uyumlu bir telefonu olmayan ancak satın almak isteyen müşterilerimize kolaylık sunmak istedik. Tüm müşterilerimizi, istedikleri markaya ve modele ait 4,5G uyumlu akıllı telefonu seçip 680 liraya varan indirimle satın almak için mağazalarımıza davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 14.05.2016 17:31
Anahtar Kelimeler:
Türk TelekomBilişim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.