09 Haziran 2016 Perşembe 14:13
Turkcell Tv+ İle Maçlar 4k Ultra Hd Kalitesinde

İSTANBUL (AA) - A Milli Futbol Takımının ana sponsoru Turkcell, maçları ekran başından izleyecek taraftarlar için seyir kalitesini üst seviyeye taşıyacak. Turkcell'in fiber altyapısı üzerinden sunulan Turkcell TV+'ta maçlar 4K Ultra HD kalitesinde izlenecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Turkcell'in fiber altyapısı üzerinden sunulan Turkcell TV+'ta maçlar 4K Ultra HD kalitesinde izlenecek.

3 Haziran'da satışa sunulan ve 4K Ultra HD teknolojisini destekleyen yeni kutusu ile Turkcell TV+, kullanıcılarına 4 kat daha canlı maç keyfi vadediyor.

Turkcell, fiber internet altyapısıyla hizmet verdiği TV+ kullanıcılarına yeni kutu ile ayrıca Youtube üzerinden de 4K Ultra HD içerikler sunuyor. TV+'ın yeni kutusunu alanların, kutu ile 4K Ultra HD TV arasında HDMI kablosuyla bağlantı kurması yeterli olacak.

4K Ultra HD, şu an yaygın olarak kullanılan HD görüntü kalitesinden 4 kat daha yüksek çözünürlük sağlıyor.

Turkcell TV+ ile 4K Ultra HD yayının izlenebilmesi için Turkcell fiber internet altyapısının bulunması ve televizyonun 4K Ultra HD yayını desteklemesi gerekiyor.

Son Güncelleme: 22.08.2016 14:14
Anahtar Kelimeler:
Turkcell
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.