21 Temmuz 2016 Perşembe 14:03
Türktraktör, Tarla Günleri'nde Şanlıurfalı Çiftçilerle Buluştu

İSTANBUL (AA) - TürkTraktör markası New Holland'ın yerli ve ithal traktörleri ile TürkTraktör ekipmanları, Şanlıurfa'da düzenlenen Tarla Günleri etkinliğinde çiftçilere tanıtıldı.

TürkTraktör açıklamasına göre, New Holland'ın Şanlıurfa bayisi Şanlıurfa Traktör, Tarla Günleri etkinliği düzenledi. Şanlıurfa dışında çevre illerden de yoğun katılımın olduğu etkinlikte, yeni traktör modellerinin ve ekipmanlarının çiftçilere uygulamalı tanıtımı yapıldı.

Çiftçiler, TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir ile Şanlıurfa Traktör'den Selçuk Karakuş'un ev sahipliğinde gerçekleşen Tarla Günleri etkinliğinde, New Holland ürünlerini tarlada birebir test ederek daha yakından tanıma imkanı buldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İrfan Özdemir, 62 yıldır çiftçiye hizmet eden bir üretici olarak her zaman çiftçilerin yanında yer almaya öncelik verdiğini dile getirdi.

Özdemir, şu bilgileri verdi:

"Bu vizyonun bir parçası olarak düzenlediğimiz New Holland Tarla Günleri de bayilerimiz ve tüm ekibimizle birlikte çiftçilerle sahada bir araya geldiğimiz bir etkinlik. Tarla Günleri'nde çiftçilerimize, tarlalarında kendilerine sunduğumuz ürünleri daha yakından tanıyıp deneyimlemelerini sağlayan bir platform sunuyoruz. Şanlıurfa gibi ürünlerimize yoğun ilgi gösteren bir bölgede, çiftçilerimizi Türkiye'nin en çok tercih edilen traktör markası ile buluşturuyor olmak bizler için ayrı bir mutluluk kaynağı. Çiftçilerimizin ihtiyaçlarını A'dan Z'ye karşılayacak bir ürün ve ekipman portföyüne sahibiz. Özellikle traktörlerimiz, çalışılan arazilerin büyüklükleri ve toprak niteliğine göre birçok farklı ihtiyacı karşılayacak kadar geniş yelpazede.

Şanlıurfa'yı ele aldığımızda, Harran Ovası nedeniyle buradaki çiftçilerimiz diğer bazı bölgelerdeki çiftçilerimizden çok daha büyük araziler üzerinde çalışıyorlar. Bu bölgedeki çiftçilerimizin daha büyük beygirli, daha yüksek performans alabilecekleri traktör ve buna uygun ekipmanlara ihtiyaçları var. Biz de bu şartlara uygun ithal ve büyük traktörlerimizle Şanlıurfalı çiftçilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ayrıca New Holland traktör ürün grubumuzun yanı sıra iş makineleri ürün grubumuz hem tarım hem de inşaat sektöründeki kullanıcılar için etkinlikte sergilendi. New Holland ekibi, müşterilerimize ve çiftçilerimize tüm desteği ile yanında olduğunu gösterdi."


- "Bölge çiftçilerini yeni New Holland TT4 Serisi'yle buluşturduk"


Özdemir, Şanlıurfa'daki Tarla Günleri etkinliğinde ayrıca bölge çiftçilerini Türk mühendisleri tarafından tasarlanan, geliştirilen ve TürkTraktör fabrikalarında üretilen yeni New Holland TT4 Serisi'yle buluşturduklarını belirterek, "Tarladaki tüm çalışma koşulları düşünülerek geliştirilen yüksek performans ile kesintisiz gücü, konfor ve ergonomiyi bir arada sunan yeni TT4 Serisi üstün özellikleriyle çiftçilerimiz için yepyeni bir dönemi simgeliyor. Buna ek olarak bu yıl Uydu Destekli Hassas Tarım Uygulamaları'nı da TürkTraktör ekipleri eşliğinde çiftçilerimize tanıtıyoruz." ifadelerini kullandı.

Etkinlikten ayrılan tüm çiftçilere verimli ve bereketli bir hasat dönemi geçirmeleri temennisinde bulunan Özdemir, katılımcılardan gelen olumlu geri dönüşler ile New Holland Tarla Günleri'ne Türkiye'nin dört bir yanında devam edeceklerini vurguladı.

Şanlıurfa Traktör yetkilisi Karakuş da çiftçiyle varolan ilişkileri güçlendirmelerine destek veren ve aynı zamanda yeni ilişkiler kurmayı da sağlayan bu etkinliklere ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını aktardı.

Karakuş, şunları da kaydetti:

"New Holland Tarla Günleri bizler için çok önemli. Çünkü bu etkinliklerde sadece ürünlerimizi çiftçilerimize daha yakından tanıtıp deneyimletmekle kalmıyor, keyifli ve bir o kadar da ilgiyle karşılanan bir atmosferde çiftçilerimizle buluşuyoruz. Tarla Günleri etkinliği vesilesiyle daima çiftçimizin yanında olduğumuzu bir kez daha gösterme fırsatını bulduğumuz için de çok mutluyuz."

Son Güncelleme: 22.08.2016 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.