17 Şubat 2016 Çarşamba 17:43
Ufka Yolculuk Ödüllü Kitap Okuma Ve Kültür Yarışmaları

 Kahramanmaraş'ta, Ufka Yolculuk Ödüllü Kitap ve Okuma Kültür Yarışmaları kapsamında öğrencilere, 150 "Rıyazu's-Salihin'den 1001 Hadis Seçkisi" kitabı dağıtıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Ulaş, Anadolu Lisesi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, güzel bir etkinlik düzenlendiğini, Hadis-i Şerif temelinde yapılan bu organizasyondan memnun olduğunu belirtti.
Okumanın dinin emri olduğunu ve okudukça gerekli istifadenin sağlanacağını dile getiren Ulaş, "Böyle bir çalışmaya böyle bir organizasyona bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak bir katkıda bulunabilmekten son derece memnunuz. İnşallah bu çalışmaları her aşamasında her dönemde bu şekilde elimizden geldiğince katkı sağlamaya çalışacağız" diye konuştu.
Ulaş, Büyükşehir Belediyesinin kurulduktan ve idari yapısının oluşmasından sonra kültür çalışmalarının belli bir plan ve organizasyon çerçevesinde yürütüldüğünü vurguladı.
Anadolu Lisesi Müdürü Mehtap Süt ise programı gerçekleştiren ve programa katılım sağlayan herkese teşekkür etti.
Konuşmaların ardından, Merdan Ahlak Çevre ve Kültür Derneği ile Lider Gençlik İzcilik Kulübü işbirliğinde yürütülen yarışma kapsamında 150 öğrenciye "Rıyazu's-Salihin'den 1001 Hadis Seçkisi" kitabı dağıtıldı.

Son Güncelleme: 18.02.2016 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.