08 Haziran 2016 Çarşamba 11:28
Ukraynalı Gemicilerin Cesedi Adli Tıp'a Gönderilecek

Tuzla'daki bir tersanede tamir için bulunan "Amapola" isimli Rus bandıralı geminin banyosunda ölü bulunan 2 Ukraynalı gemicinin cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek.

Sabah saatlerinde tersane görevlileri, polise Amapola isimli geminin banyosunda iki cesedin bulunduğunu bildirdi. Olay yerine gelen polis, gemicilerin Ukrayna uyruklu Sergiy Kravchenko (33) ve Oleksiy Voytsov (34) olduğunu belirledi. Polisin incelemesiyle birlikte tersaneye Adli Tıp Kurumu aracı geldi. Gemicilerin cesedinin Adli Tıp'a kaldırılması bekleniyor.

Bu arada tersanenin icra kurulu başkanı Muhsin Divan, yabancı gemilerin tamirlerini yaptıklarını belirterek, "Bir Rus gemisinin mürettebatından iki kişi. Tersane doktoru da olayın başında. Ondan aldığım bilgiyi sizle paylaşıyorum. İki Rus gemici aynı kamaranın banyosunda birlikte yarı çıplak vaziyette ölü bulunmuştur. Polis araştırıyor. Tamir bölümünden bilgi aldım. Geminin o bölümünde herhangi bir tamir yok. Zaten gece çalışması yok. Tamirle alakalı bir olay değil, bireysel bir olay." ifadelerini kullandı.

Ukraynalı Gemicilerin Cesedi Adli Tıp’a Gönderilecek

Ukraynalı Gemicilerin Cesedi Adli Tıp’a Gönderilecek

Son Güncelleme: 08.06.2016 11:28
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.