03 Haziran 2016 Cuma 11:33
Ulusoy, Yağtu, Çapa Ve Soydan Aynı Sahnede Buluştu

Ünlü mankenler, Özge Ulusoy, Ahu Yağtu, Ceylan Çapa ve Didem Soydan, "İçindeki Seni Serbest Bırak, Daha Fazlasına Cüret Et" sloganıyla hazırlanan "Beymen For Magnum Kapsül" koleksiyonunun tanıtımında aynı sahneyi paylaştı.

Magnum, Beymen işbirliğiyle "İçindeki Seni Serbest Bırak, Daha Fazlasına Cüret Et" kampanyasını Esma Sultan'da gerçekleştirdi. Beymen'in projeye özel tasarladığı Beymen for Magnum Kapsül Koleksiyonu; Ahu Yağtu, Ceylan Çapa, Didem Soydan ve Özge Ulusoy'un sunumuyla, ilk kez aynı gece sergilendi. Ayşe Tolga, Bennu Yıldırımlar, Dilara Koçak, Hande Can Yüce, Umut Eker, Ece Vahapoğlu, Merve Sevi ve Murat Başoğlu gibi sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katılımıyla gerçekleşen gece, moda ve sanat dünyasını buluşturdu.

Son Güncelleme: 03.06.2016 11:33
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.