05 Temmuz 2016 Salı 11:48
Üzümlü'de Ramazan Bayramı

ERZİNCAN (AA) - Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Üzümlü Kaymakamlığı ve Üzümlü Belediyesi tarafından ilçe merkezinde bulunan bir çay bahçesinde düzenlenen programa Kaymakam Fatih Acar, İstanbul Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Gümüşhane Torul Kaymakamı Hakan Kafkas, Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Enis Kurt, AK Parti İlçe Başkanı Selami Karatepe, meclis üyeleri, kurum müdürleri, belediye ve kaymakamlık çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programında tebrikleri kabul eden protokol, gösterilen ilgi dolayısıyla katılanlara teşekkür etti.

Üzümlü Belediye Başkanı Sazlı, yaptığı konuşmada, on bir ayın sultanı ramazan ayını geride bıraktıklarını belirterek, "Huzur ve sağlık içerisinde Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim yapılmış olan tüm ibadetleri kabul etsin. Herkesin bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim. İnşallah nice bayramları huzur, mutluluk, birlik ve beraberlik içerisinde yaşarız." diye konuştu.

Son Güncelleme: 22.08.2016 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.