07 Haziran 2016 Salı 12:38
Vali Canbolat'dan Veda Mesajı

HAKKARİ (AA) - Konya Valiliğine atanan Hakkari Valisi Yakup Canbolat, veda mesajı yayınladı.

Vali Canbolat, mesajında, Hakkari Valiliğinden Konya Valisi olarak atandığını belirterek, şunları kaydetti:

"Saygıdeğer Hakkarili hemşehrilerim, Hakkari Valiliğinde 21.05.2014 tarih ve 6366 tarihli Valiler Kararnamesi ile başladığım görevimden, 1 Haziran 2016 tarihinde yayınlanan 2016/8864 sayılı Valiler Kararnamesi nedeniyle Konya Valisi olarak aranızdan ayrılıyorum. Gökyüzüne uzanan yüksek ve haşmetli dağları ile gururu, geçit vermeyen doruklarıyla cesareti temsil eden, yüzyıllara dayanan kültürü ve geleneği ile medeniyet tarihinin izlerini taşıyan Hakkari'ye ve aziz Hakkarililere hizmet etme imkanına kavuştuğum için kendimi şanslı addediyorum. Vali olarak Hakkari iline ve ülkemize hizmet etme imkanını verenler başta olmak üzere, çalışmalarımda tarafıma her daim yardımcı olan ve desteğini esirgemeyen kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ve her kademedeki çalışanlar ile bütün Hakkari halkına en içten şükranlarımı sunarım."

Hakkari’nin çağdaşlaşma hedeflerine yönelik yürütülen hizmet ve faaliyetlerin vatandaşların beklentilerini de içine alacak bir bütünlük içerisinde bundan sonra daha da ileri bir seviyeye ulaştırılmasının en büyük temennisi olduğunu bildiren Canbolat, "Hizmet edenleri teşvik, takdir ve toplumuna mal edilmesinde her zaman gerekli hassasiyeti gösteren kadirşinas Hakkârililer ve işbirliği içerisinde hizmetler yaptığımız tüm çalışma arkadaşlarıma arzı veda ediyor. Allaha ısmarladık diyor helallik diliyorum." ifadelerini kullandı.

Canbolat, mesajına şöyle devam etti:

"Bizler gücümüzün yettiğini yapma gayreti içerisinde olduk. Ümit ederim ki daha güzel, daha mutlu, daha gelişmiş bir Hakkari oluruz. Bu görevi bana layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, İçişleri Bakanımıza, Bakanlar Kurulunun değerli üyelerine ve devlet büyüklerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum."

Canbolat, mesajını, "Gideriz, nur yolu izde gideriz, taş bağırda, sular dizde, gideriz, bir gün akşam olur biz de gideriz, kalır dudaklarda şarkımız bizim" şiiriyle bitirdi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.