18 Haziran 2016 Cumartesi 14:28
Vali Çınar'dan Teog Birincisi Toprak'a Ödül

BİTLİS (AA) - Bitlis Valisi Ahmet Çınar, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında 120 sorunun tamamını doğru olarak cevaplayarak Türkiye 1.'si olan Tatvanlı öğrenci İrem Toprak’ı altınla ödüllendirdi.

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Emin Korkmaz, Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, Tatvan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Akhan ve Tatvan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ahmet Yılmaz ile TEOG’da Türkiye birincileri arasında yer almayı başaran İmam Hatip Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Toprak’ı makamında kabul eden Çınar, elde ettiği başarıdan ötürü Toprak'ı tebrik edip, ödüllendirdi.

Toprak'ın başarıların devamını dileyen Çınar, elde edilen başarıdan ötürü Kaymakam Erkan ve beraberindekilere de teşekkür edip, tebrik etti.

Vali Çınar'dan Teog Birincisi Toprak'a Ödül

Vali Çınar'dan Teog Birincisi Toprak'a Ödül

Vali Çınar'dan Teog Birincisi Toprak'a Ödül

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.