03 Nisan 2016 Pazar 09:28
Vali Kamçı, Alima Yeni Malatyaspor'a Destek Gecesine Katıldı

MALATYA (AA) - Malatya Valisi Süleyman Kamçı, PTT 1. Lig'de mücadele eden Alima Yeni Malatyaspor'a ekonomik destek sağlamak için İstanbul'da düzenlenen geceye katıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Kamçı, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve çok sayıda kişinin katıldığı etkinlikte, spor kulüplerinin hangi görüşten, inançtan olursa olsun kendisine gönül veren herkesin ortak değeri ve paydası olduğunu belirtti.

Alima Yeni Malatyaspor'un tüm Malatyalıların ortak değeri konumunda bulunduğunu ifade eden Kamçı, kulübün başarısının başta yönetimi olmak üzere, taraftar, yerel yönetim, yerel markalar, sivil toplum kuruluşları ve siyasi kadroların birlikte çalışmasına bağlı olduğunu vurguladı.

Kamçı, Malatyaspor'un eksi günlerine dönmesini dileyerek, şunları kaydetti:

"Çünkü Malatyaspor Malatyalıların ortak sevdasıdır, Malatyaspor bütün Malatyalılarındır ve onun başarısı ve güçlenmesi için çaba sarf etmek hepimizin görevidir. Bu güzel taraftara, Süper Lig'de top koşturan bir Malatyaspor'a tezahüratta bulunmanın yakışacağını düşünüyor ve bunun çok da zor olmadığını biliyorum. Yeter ki şu an burada bulunan bulunamayan bütün Malatyalılar buna inansın ve üzerlerine düşeni yapsınlar. Başarı kendiliğinden gelecek ve Süper Lig'de Malatyaspor fırtınası yeniden esmeye başlayacaktır."

Son Güncelleme: 20.08.2016 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.