06 Haziran 2016 Pazartesi 15:58
Vali Kamçı'dan Başkan Çakır'a Veda Ziyareti

MALATYA (AA) - Valililer Kararnamesiyle Kayseri Valiliğine atanan Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a veda ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamala göre, Vali Kamçı, ziyarette, belediyenin başarılı çalışmalarının devam etmesi diledi.

Çakır ise Vali Kamçı'nın Kayseri'de de başarılı olacağına inandığını belirterek, şunları kaydetti:

"Valimizle iki yıla yakın bir süre çok güzel bir çalışma ortamı yakaladık. Malatya halkının sayın valimizi çok sevdiğini her noktada gözlemleyebiliyorduk. Valimiz çok tecrübeli iyi bir devlet adamı, yönetici ve idareci aslında biz çok iyi bir dost kaybettik. Valimizle uyumlu bir şekilde Malatya'ya çok güzel hizmetler kazandırıldı. Valimizin Malatya'dan ayrılmasına üzüldük, ama yeni görevi içinde sevindik. Keşke Malatya'da bir süre daha kalabilseydi. Bugüne kadar Malatya'ya yaptığı güzel hizmetlerden dolayı Malatyalı hemşerilerim adına teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından Çakır, Vali Kamçı'ya kayısı kristali hediye etti.

Vali Kamçı'dan Başkan Çakır'a Veda Ziyareti

Vali Kamçı'dan Başkan Çakır'a Veda Ziyareti

Son Güncelleme: 22.08.2016 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.