16 Haziran 2016 Perşembe 17:48
Vali Özefe, Görevine Başladı

ARDAHAN (AA) - Valiler kararnamesi ile Ardahan'a atanan İbrahim Özefe, görevine başladı.

Özefe, Valilik önünde il müdürleri, vatandaşlar ve valilik personeli tarafından karşılandı.

Makamında gazetecilere yaptığı açıklamada Özefe, Ardahan'ın Anadolu için tarihi sürecinde çok önemli bir kilit noktası olduğunu ve böyle bir ilde görev yapmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu söyledi.

Ardahan'ın tarihi rolü gereği Malazgirt gibi Anadolu'nun kilidi konumunda olduğunu belirten Özefe, "Ardahan konum itibariyle memleketimizin nadide ve nadir illerinden birisidir. Bizim tarihimizde Ardahan anahtar rolündedir. Malazgirt nasıl kilit, Anadolu'ya açılan kilit ise, bunun anahtarı Ardahan'dır. Yine istiklal mücadelemizde Ardahan'ın ve Ardahanlıların çok özel ve önemli bir yeri vardır. Bugün de bu özeli devem etmektedir, gelecekte de devam edecektir." dedi.

Özefe, kendisini Ardahan Valiliği görevine layık gören Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım olmak üzere tüm bakanlara teşekkür etti.

Ardahan'ın sınır kapıları ve enerji hatlarıyla Kafkaslar ve Orta Asya için çok önemli olduğunu vurgulayan Özefe, devletine, milletine ve bayrağına bağlı Ardahan'a hak ettiği hizmetin kısa sürede geleceğini ifade etti.

Özefe, kendi görev yazısını imzalayarak resmen görevine başladı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:47
Anahtar Kelimeler:
ArdahanValiİbrahim Özefe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.