24 Haziran 2017 Cumartesi 10:33
Vali Taşyapan, Gençlerle İftar Yaptı

VAN (AA) - Vali İbrahim Taşyapan ve eşi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Edremit Su Sporları Merkezi bahçesinde gerçekleştirilen ‘Gençlerle Hasbihal ve Gençlik İftarı'na katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Müşaviri Selim Cerrah'ın da katıldığı programda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'ın selamlama konuşmasının ardından, çoğunluğu gençlerden oluşan davetlilere hitap eden Taşyapan, geleceğimizin teminatı gençlerle bir arada olmaktan ve aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Mübarek ramazan ayında bu iftar sofraları ve bahşettiği tüm güzellikler için yüce Allah'a hamdettiğini belirten Taşyapan, gençlere ilimizde ve ülke genelinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde her türlü imkanı hazırlamanın gayreti içerisinde olduklarını kaydetti.

Gençleri ibadetli, ahlaklı, ailesine saygılı, memleketine ve milletine faydalı insanlar olarak yetiştirmek gerektiğinin altını çizen Vali Taşyapan, "Gençler bizim gözümüzün nuru, hayatımızın anlamıdır. Onlara ne kadar imkanlar verirsek, iyi yetişmelerini ne kadar sağlayabilirsek, memleketimizin milletimizin geleceği de o kadar emin ellerde olacaktır. Gençlik, insanın en önemli çağıdır ve bu çağda bazı şeyler idrak edilemeyebilir. Bunun sıkıntısını ileriki yıllarda hep beraber yaşayabiliriz. Onun için ailenizin ve milletimizin sizlere sağlamış olduğu imkanları en iyi şekilde değerlendireceğinize yürekten inanıyorum. Bu vesileyle, ülkemize bereketiyle, rahmetiyle gelen Ramazan-ı Şerif’iniz mübarek olsun diyorum. İnşallah gelecekte ramazanlara daha güzel şekillerde kavuşmayı diliyorum. İdrak edeceğimiz Kadir gecenizi ve yaklaşmakta olan Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, sizleri yüce Allah'a emanet ediyorum. Bugünkü iftar soframızın hazırlanmasında emeği geçen başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olmak üzere, tüm katkıda bulunanlara ve hizmet edenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, vali yardımcıları ve kurum müdürleri ile diğer davetlilerin de katıldığı ‘Gençlik İftarı’ sonrasında Vali İbrahim Taşyapan ve beraberindekiler, gençlerle çay içip bir süre sohbet etti.

Kaynak: AA

Son Güncelleme: 24.06.2017 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.