08 Temmuz 2016 Cuma 09:53
Vali Toprak, Beydağı Konaklama Tesislerini Ziyaret Etti

MALATYA (AA) - Malatya Valisi Mustafa Toprak eşi Selime Toprak'la Malatya Beydağı Konaklama Tesislerini ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı ve Suriyeli aileye misafir oldu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Beydağı Konaklama Tesislerini ziyaretinde Afet ve Acil Durum İl Müdürü Hamza Demiralp ve tesis yetkilileri tarafından karşılanan Vali Toprak, ilk olarak tesisin idari birimlerinde incelemelerde bulunarak AFAD İl Müdürü Demiralp'ten bilgi aldı.

Sağlık merkezi ile sosyal tesisleri de inceleyen Vali Toprak, Ramazan Bayramı dolayısı ile izin alarak Hatay'a bayramlaşmaya giderken Doğanşehir ilçesi Çobandere mevkisinde meydana gelen trafik kazasında vefat eden 71 yaşındaki Abdurahman El Susi'nin ailesini ziyaret ederek taziyelerini, yaralılara da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vali Toprak ve eşi Selime Toprak, daha sonra Suriyeli bir ailenin misafiri oldu. Selime Toprak ailenin kızları ile sohbet ederek eğitim durumlarıyla ilgili bilgiler alırken Vali Toprak da Suriyeli aile ile bayramlaşarak sohbet etti.

Suriyeli çocuklarla da yakından ilgilenip onlara da çeşitli hediyeler veren Vali Toprak, Türk devleti ve milletinin muhacir kardeşleri için her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettiğini belirtti.

Vali Toprak, kentin girişinde kontrol noktasında görevli polis memurlarıyla da bayramlaştı. Vali Toprak, görevli memurlara fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 18:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.