17 Haziran 2016 Cuma 17:58
Vali Yavuz'dan Vatandaşlara Ziyaret

MUŞ (AA) - Muş Valisi Seddar Yavuz, "Gönülden Gönüle Projesi" kapsamında şehit yakınları, gazileri ve engelli vatandaşları ziyaret etti.

Ziyareti sırasında konuşan Vali Yavuz, proje kapsamında farklı mahallelerde her gün yaklaşık 15 aileyi ziyaret ettiklerini belirterek, ramazan ayı süresince 321 aileyi ziyaret ederek ailelere yardımlarda bulunduklarını ifade etti.

Ziyaretlerinde şehit aileleri ve gazileri unutmadıklarını kaydeden Yavuz, devletin insanlara hizmet etmek için kurulduğu bir organizasyon olduğunu söyledi.

Devletin en önemli görevinin vatandaşın ihtiyaçlarını ve sorunlarını gidermek olduğunu anlatan Yavuz, şöyle devam etti:

"Devletimizi temsil eden biri olarak, bizler de her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşlarımızın taleplerinin incelenmesi ve sorunlarının çözümünde kurum idarecilerine anında talimat vererek sorunların çözümü noktasında en etkin şekilde çalışmaya özen gösteriyoruz. Çünkü devlet vatandaşını mutlu ettiği ölçüde kıymetli ve değerlidir. Dolayısıyla devlet organizasyonunda görev alan tüm görevlilerin hedefi, hizmet ettiği kesimleri memnun etmesi, onların sorunlarını en kısa sürede çözüyor olmasına bağlıdır."

Vali Yavuz'dan Vatandaşlara Ziyaret

Vali Yavuz'dan Vatandaşlara Ziyaret

Vali Yavuz'dan Vatandaşlara Ziyaret

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.