25 Nisan 2016 Pazartesi 19:03
Van Büyükşehir Belediyesin'den Meyve Fidanı Dikimi

Van Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı, kent merkezinde ve ilçelere bağlı mahallerde meyve fidanı dikme çalışması başlattı.

Bu kapsamda İpekyolu ilçesine bağlı Baklatepe Mahallesinde, öğrencilerin katılımıyla, 500 meyve fidanı dikildi.

Fidan dikiminin ardından konuşan Van Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hatice Çoban, Büyükşehir Belediyesi olarak tarımla uğraşan çiftçiler için 3 yıldır çalışma yaptıklarını belirtti.

Belediye Başkanı Çoban, "Bugün Baklatep Köyü'ndeki boş arazilere fidan diktik. Bu köyümüz, diğer mahalle ve köylere örnek olacak. Bu tarz kampanya ve projeleri çok önemsiyoruz. Çünkü bu fidanları geleceğimiz olan çocuklar için dikiyoruz." dedi.

Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Şerif Kayalık ise, bu yıl meyve fidanı dikimine başladıklarını söyledi.

Kayalık, "İpekyolu ilçesine bağlı diğer mahallerde ise, 3 bin 500 meyve fidanı diktik. İl genelinde ise 49 bin 500 elma ve ceviz fidanını dikmeyi planlıyoruz." diye konuştu.

Fidan dikimine, İpekyolu Belediye Başkanı Veysel Keser, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Türk ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Van Büyükşehir Belediyesin'den Meyve Fidanı Dikimi

Van Büyükşehir Belediyesin'den Meyve Fidanı Dikimi

Son Güncelleme: 05.08.2016 21:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.