18 Nisan 2016 Pazartesi 12:53
Van Depreminde Ölen Gazeteci Cem Emir Anısına Fidan Dikildi

 Van'da 23 Ekim 2011'de meydana gelen deprem dolayısıyla kente giden ve 9 Kasım'da meydana gelen ikinci depremde konakladıkları Bayram Otel'in yıkılması sonucu yaşamını yitiren gazeteci Cem Emir anısına, memleketi Tunceli'de belediye tarafından isminin verildiği caddeye 200 fidan dikildi.

Tunceli Belediyesinin gazeteci Cem Emir'in adını verdiği cadde, onun anısına dikilen ıhlamur, süs eriği ve çınar türlerinde 200 fidanla yeşillendirildi.

Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul, gazetecilere yaptığı açıklamada, hemşehrileri Emir'i bir kez daha saygıyla andıklarını ifade ederek, "Van depremi için gidip Van'da fedakarca çalışan Cem Emir için ismini verdiğimiz caddeye ağaç diktik. Onların hayallerini yaşatmak adına bu caddeye Cem Emir isminin verilmesi önemliydi. Bu nedenle burada böyle bir çalışma yaptık." dedi.

Van Depreminde Ölen Gazeteci Cem Emir Anısına Fidan Dikildi

Van Depreminde Ölen Gazeteci Cem Emir Anısına Fidan Dikildi

Son Güncelleme: 05.08.2016 21:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.