04 Temmuz 2016 Pazartesi 13:58
Van Gölü Sahilinde Temizlik Çalışmaları

BİTLİS (AA) - Van Gölü'ne kıyısı bulunan Bitlis'in Adilcevaz ilçesindeki sahillerde, çevre temizliği çalışması başlatıldı.

Ramazan ayının bitmesine saatler kala Adilcevaz ilçesinde belediye sınırlarındaki ve özel plajlarda temizlik çalışması yürütülüyor.

"Temiz Çevre, Temiz Kumsallar" sloganıyla yola çıkan Bozkırlar Denizay Aile Plajı yetkilisi Oktay Bozkır, bu yıl da huzurlu ve kaliteli plajın adresi olmayı hedeflediklerini söyledi.

Bozkır, "Ramazan Bayramı'na sayılı saatler kala tesisimizde yenileme ve temizlik çalışmalarımızı bitirdik. Tesisimiz 50 dönüm arazi üzerine kurulu. Kadın, erkek ve aile yerlerimiz mevcut. Göle girilmesi özel kumsallarımız var. Ayrıca tesisimizde vatandaşlarımızın gün boyu piknik ve mangal yapabilecekleri mekanlar hizmete sunulmuştur. Şifa kaynağı Van Gölü'nün en güzel sahillerinde dinlenmenin ve eğlencenin tadını çıkarmak isteyen herkesi tesisimize bekliyoruz." dedi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 18:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.