30 Haziran 2016 Perşembe 11:03
Van Gölü Sahilinde Yürüyüş Yolu Çalışması Yürütülecek

BİTLİS (AA) - Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde vatandaşların Van Gölü sahilinde rahat dolaşmalarını sağlamak amacıyla yürüyüş yolu çalışması başlatıldı.

Adilcevaz-Ahlat karayolunun 6. kilometresinde bulunan Kıztaşı bölgesinde inceleme yapan Belediye Başkanı Necati Gürsoy, yoldan sahile iniş için yürüyüş yolu ve duş alanlarının yapılması için Fen İşleri Müdürlüğüne talimat verdi.

Van Gölü'nün en güzel koylarının Adilcevaz bölgesinde yer aldığını belirten Gürsoy, "Ayrıca yapılan araştırmalar neticesinde Van Gölü'nün en temiz sahilleri de yine ilçemizde bulunuyor. Belediye olarak Kıztaşı mevkisinde bulunan koylarımızda yürüyüş yolu ve duş alanlarının oluşturulması için gerekli talimatı verdik. İnşallah vatandaşlarımız, bayramın ardından bölgede yapacağımız çalışmayla göle daha rahat girebilecek." diye konuştu.

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.