07 Haziran 2017 Çarşamba 22:53
Van, Muş Ve Hakkari'den Kısa Kısa

VAN (AA) - AK Parti Muradiye Gençlik Kolları, ilçedeki vatandaş ve esnafı dolaşarak Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye ediyor.

AK Parti Muradiye Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Yay, yaptığı açıklamada, vatandaş ve esnafa Kur'an-ı Kerim ile Türk bayrağı hediye ettiklerini belirtti.

Yay, "Çünkü bizim Allah'ımız, kitabımız, peygamberimiz, kıblemiz, devletimiz ve bayrağımız bir. İşte bunca birlere rağmen bizi bölmek isteyenlere karşı en kutsal değerimiz olan Kur'an'a ve al bayrağımıza sarılacak, milletçe dimdik ayakta duracağız." dedi.

- Dünya Çevre Günü

Muş Valisi Seddar Yavuz, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personelini makamında kabul etti.

Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili M. Akif Kale, şube müdürleri Erkan Asya ile Şehmus Çekil ve çevre mühendisi Ebru Yılmaz, Vali Yavuz'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Yavuz, yeni nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakılması hususunda tüm insanlığın iş birliği içinde ve daha duyarlı davranması gerektiğini dile getirerek, "Dünya Çevre Günü'nün çevre sorunları konusundaki toplumsal farkındalığın artmasına katkı sağlamasını temenni ediyorum." diye konuştu.

- Yüksekova'da resim sergisi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Doğanlı Köyü Ortaokulu öğrencilerince resim sergisi düzenlendi.

Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezi'nde açılan sergide, mandala boyama sanatından yapılmış 60 çalışma yer aldı.

Okulun görsel sanatlar öğretmeni Emre Kılıç, yaptığı açıklamada, resimlerin 60 öğrenci tarafından iki ayda yapıldığını kaydetti.

Söz konusu tarzın öğrencilerin başarısı üzerinde etkili olduğunu kaydeden Kılıç, "Bu çalışmalarla öğrencilerin renk bilgisini geliştirmeye çalıştık. Öğrencilerimiz sınavlara hazırlanıyor. Sınavların stresini öğrencilerin üzerinden bu şekilde atmaya çalışıyoruz. Güzel çalışmalar var. Hepsinin eline sağlık." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Güncelleme: 08.06.2017 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.