24 Haziran 2017 Cumartesi 10:43
Van Tso'da Hijyen Eğitimleri

VAN (AA) - Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) tarafından üye iş yerlerine yönelik düzenlenen hijyen eğitimleri aralıksız devam ediyor.

Gıda üretim ve perakende iş yerleri, hamam sauna, berber, kuaför, masaj ve güzellik merkezleri ile otel, pansiyon ve misafirhane gibi yerlerde çalışanlara zorunluluk haline getirilen hijyen eğitimlerinin çok önem arz ettiği bildirildi.

Bu amaçla İpekyolu Halk Eğitim Merkezi ve Van TSO arasında imzalanan protokol kapsamında 2015 yılından itibaren bugüne kadar bin 250 kişiye hijyen eğitimi verilirken, katılımcılara belge verildi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, İpekyolu Halk Eğitim Merkezi ile imzaladıkları protokol kapsamında odalarına kayıtlı iş yerlerine yönelik hijyen eğitimlerinin aralıksız devam ettiğini belirtti.

Başkan Takva, şöyle konuştu:

"Amacımız, üyelerimize en iyi hizmeti vermek. Üye iş yerlerimizde çalışanlara yönelik, yönetmelikle belirlenen hijyen eğitimlerimiz sürmektedir. Biz üyelerimize en iyi hizmeti vermenin gayreti içindeyiz. Üyelerimizden de müşterilerine ve halka en sağlıklı ve hijyen hizmeti sunmalarını bekliyoruz. 2015 yılında başlayan eğitimlerimizde bugüne kadar 20 kurs düzenlenmiş ve bin 250 kişiye eğitimle birlikte sertifikaları takdim edilmiştir. Bu üyelerimizin içinde otel, ekmek fabrikası, restoran, güzellik merkezi gibi hizmet sektöründe faaliyet gösteren işletmeler var. Bir turizm kenti olmak istiyorsak, bu tür önemli çalışmalarla işletmelerimizi hazırlamalıyız. Bu konuda Van Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor."

Kaynak: AA

Son Güncelleme: 24.06.2017 10:43
Anahtar Kelimeler:
VanVan TSOHijyen Eğitimi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.