13 Mayıs 2016 Cuma 19:13
Van'da 'Ailemle Spor Yapıyorum' Projesi

 Van'da, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından organize edilen "Ailemle Spor Yapıyorum" projesi başladı.

Projeyle ilgili açıklama yapan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, proje kapsamında sağlıklı bir toplum oluşturma amacıyla ailelerin spor yapmasının sağlanarak, beden ve ruh sağlıklarının geliştirilmesinin amaçlandığını belirtti.

İnanç, "Yapılan projede, 25 ve üzeri tüm yaş gruplarından bay ve bayanların spor alışkanlığı kazandırılması hedefleniyor. Tüm halkımızı aileleriyle birlikte, antrenörlerimiz eşliğinde ilimizdeki ve ilçelerimizdeki tüm spor tesislerimizde spor yapmaya davet ediyoruz." diye konuştu.

Proje hakkında daha ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşın, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne başvurabileceği kaydedildi.

Son Güncelleme: 05.08.2016 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.