03 Mayıs 2016 Salı 18:53
Van'da Ambulans Rallisi

Van Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerinin mesleki kabiliyetlerini arttırmaya yönelik düzenlenen "Ambulans Rallisi" yarışmasında dereceye girenlere kupaları verildi.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ), Paramedik Derneği ile Van İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, öğrencilerin mesleki kabiliyetlerini arttırmaya yönelik düzenlenen "Ambulans Rallisi" yarışmasında dereceye girenlere kupaları, Rektör Prof. Dr. Peyami Battal tarafından verildi.

YYÜ Senato Salonu’nda yapılan ödül töreninde konuşan Rektör Battal, şunları kaydetti:

"Bizim yüksekokul oldukça iyi bir yüksekokul. Gerçekten bütün hocalarımız öğretmenlerimiz işlerini severek yapıyorlar. Bizlerde kendilerine güveniyoruz. Gelecek yıl şöyle bir şey de yapabiliriz; eşit mesafelerde vaka olsun. Grup bilinciyle de eşit mesafelerden vakaya ulaşılsın. Böyle bir yarışma da Türkiye’de ilk olsun. Böyle bir şeyi gelecek yıl yapabiliriz. Ki bununla yeni bir farklılık ortaya koymuş oluruz. Ben yarışmaya katılan herkesi tebrik ediyorum."

Ödül törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Fayik Öner, Van Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Rıza Kul, akademisyenler, 112 ve UMKE temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

Van'da Ambulans Rallisi

Van'da Ambulans Rallisi

Van'da Ambulans Rallisi

Son Güncelleme: 05.08.2016 18:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.