10 Mart 2017 Cuma 17:57
Van'da Halk Oylaması

 Referandum çalışmaları için Başkale'ye giden AK Parti̇ Gençlik Kolları üyesi gençler referandumda "evet" oyu kullanmaları için ilçe sakinlerinden destek istedi.

AK Parti Başkale Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Yalpı ile beraberindeki gençlik kolları üyeleri, vatandaşlara referandumda "evet" oyu kullanın broşürleri dağıttı.

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Caner, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, gençlerin geleceğin şekillendirilmesinde önemli bir rol oynadığını söyledi.

Caner, "Huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olan, varlıklarıyla hayatın her alanında fedakarlık, üretkenlik ve duyarlılığı temsil eden gençlerimizi kutluyoruz. Refah, huzur ve barış içinde yaşayacağımız yarınlar diliyorum. Sevginin, şefkatin ve fedakarlığın simgesi olan gençlerden "evet" demelerini bekliyoruz." dedi.

Son Güncelleme: 10.03.2017 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.