27 Haziran 2016 Pazartesi 21:53
Van'da 'Kardeşlik Sofrası' İftar Programı

VAN (AA) - Van Valiliği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "kardeşlik sofrası" iftar programında, terör mağduru ve ihtiyaç sahibi aileler ile engelli vatandaşlar buluştu.

Kentteki bir otelde düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar programında konuşan Van Valisi İbrahim Taşyapan, kardeşlik sofrasında bir araya gelenlerin hepsinin toplumun değerli birer parçası olduğunu belirterek, hiç kimsenin diğerinden üstün olmadığını söyledi.

Verilen iftar programını çok önemsediklerini aktaran Vali Taşyapan, sofraların gelen misafirlerle güzelleştiğini kaydetti.

Makam ve mevkilerin öneminin olmadığını anlatan Taşyapan, şöyle devam etti:

"Önemli olan topluma ve millete bir katkı sunabilmektir. Bu katkıyı da insanlarımız her şekilde verebilirler. Burada daha fazla insanımızı misafir etmek isterdik. Ama salonumuzun kapasitesi sınırlıdır. Kaymakamlarımız aracılığıyla üç ilçeden vatandaşlarımızı buraya davet ettik. Sosyal yardımlaşma vakıflarımız, devletimizin verdiği imkanları gücü olmayan insanlarımız ulaştırıyor. Toplumun dezavantajlı grupları için devletimizin imkanları her zaman emrindedir. Görevimiz, bu imkanları en iyi şekilde hak sahiplerine ulaştırmaktır ve onların dertlerine derman olmaktır. Bu nedenle sizleri burada ağırlamaktan onur duyuyoruz."

İftar programı, duaların ardında sona erdi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.