02 Haziran 2016 Perşembe 19:08
Van'da Liseler Arası Futbol Turnuvası

VAN (AA) - Van Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından yürütülen "Çocuk Olarak Haklarımızı Biliyoruz ve Geleceğimize Hazırlık Yapıyoruz" adlı SODES projesi kapsamında kentteki liseler arasında futbol turnuvası düzenlendi.

Halı sahada oynan futbol turnuvasının final müsabakası, Van Spor Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi takımları arasında oynandı.

Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan final maçını, Van Spor Lisesi 2-0 kazandı.

Final maçı için düzenlenen kupa töreninde konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeynel Abidin Koç, proje kapsamında bir dizi etkinlik düzenlediklerini belirterek, turnuvaya 28 okuldan takımların katıldığını söyledi.

Öğrencilerin kardeşlik duyguları içerisinde sportif faaliyetlerde bulunmaları için etkinlik düzenlediklerini aktaran Koç, sportif aktivitelerin eğitimde önemli bir yer tuttuğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından turnuvada dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

Van'da Liseler Arası Futbol Turnuvası

Van'da Liseler Arası Futbol Turnuvası

Van'da Liseler Arası Futbol Turnuvası

Van'da Liseler Arası Futbol Turnuvası

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:54
Anahtar Kelimeler:
Futbol Turnuvası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.