24 Haziran 2017 Cumartesi 10:33
Van'da Mesleki Eğitim Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

VAN (AA) - Van'da Mesleki Eğitim (Çıraklık) Değerlendirme toplantısı yapıldı.

Ali Paşa Mesleki Eğitim Merkezinde yapılan toplantıda konuşan Mesleki Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Mustafa Danışman, katılımcılara çocuklara rehberlik ederek uygun mesleklere yönlendirilmesini istedi.

Meslek öğrenmenin önemine değinen Danışman, çıraklık eğitim sisteminde reform niteliğinde değişiklikler olduğunu ifade etti.

Danışman, "Bu değişikliklerle esnaf ve sanatkarlarımız çıraksız kalmayacak, yok olmak üzere olan meslekler yaşayacak. Bu sizler okullarınızda öğrencilerin durumlarını biliyorsunuz. Çıraklık eğitimine gidebilecek öğrencilerinizin velileri ile görüşmenizi daha dikkatli davranmanızı ve Mesleki Eğitim Merkezi ile koordineli çalışarak yönlendirme yapmanız asli görevinizdir." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Güncelleme: 24.06.2017 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.