26 Mayıs 2016 Perşembe 17:28
Van'da Okullar Arası Proje Yarışması

 Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, "Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı" projesi kapsamında düzenlenen yarışmada, projeleriyle dereceye giren okullara ödülleri verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, iyi örnek olarak kabul edilen çalışmaların eğitim kurumları tarafından farkına varılarak, yaygınlaştırılması amacıyla bu yıl dördüncüsünü düzenlediği "Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı" projesi yarışmasında, hazırlanan projelerle dereceye giren 15 okul için ödül töreni düzenlendi.

Kentteki bir otelin toplantı salonunda düzenlenen törende konuşan Van Valisi İbrahim Taşyapan, ödül alan proje sahibi öğretmenleri tebrik ederek, projenin, bir fikri, mantık çerçevesi içerisinde hedefe yönelten bir oluşum olduğunu söyledi.

Projelerin uygulanabilir bir metin olduğunu ifade eden Vali Taşyapan, her fikrin bir projeye dönüşebildiğini ve güzel uygulamalar çıkabildiğini belirtti.

Taşyapan, "Bir yarışmada öne çıkan ya da ortada ve arka sıralarda kalan olabilir. Ama, bu fikrin ve projenin değersiz olduğu anlamına gelmez. Yarışmada dereceye giremeyen projeler de onlar kadar değerlidir. Bu nedenle okullarımızda bu proje fikrinin gelişmesi lazım. Fikirlerini projeyle uygulamalı bir metne dönüştüren tüm öğretmenlerimizi kutluyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Gürpınar Yavuz Selim Ortaokulu öğrencilerinin müzik dinletisiyle devam eden tören, yarışmada dereceye giren proje sahiplerine ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Programa, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda, Mili Eğitim İl Müdürü Kıyasettin Kırekin, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Van'da Okullar Arası Proje Yarışması

Van'da Okullar Arası Proje Yarışması

Van'da Okullar Arası Proje Yarışması

Van'da Okullar Arası Proje Yarışması

Son Güncelleme: 05.08.2016 17:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.