05 Mayıs 2016 Perşembe 17:13
Van'da Ruhsatsız İş Yerleri Mühürlendi

 Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, belediye pasajı içerisinde ruhsatsız olduğu belirtilen iş yerlerini mühürledi.

Pasaj içerisinde yer alan 52 iş yerinin mühürlenmesiyle ilgili gazetecilere açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Selim Bozyiğit, mühürlenen iş yerlerinin ruhsatsız olduğunu belirtti.

Bozyiğit, daha önce iş yerlerinin sahipleriyle bir takım görüşmeler yaptıklarını, ancak netice alamadıklarını ifade etti.

Mühürlenen iş yeri sahiplerinden Zeki Aslan ise, 52 esnafın mağdur olmaması için belediyeden adım atılmasını beklediklerini söyledi.

Aslan, "Ekonomik anlamda sıkıntılı bir süreç geçirdiğimiz bir tarihte mühürlemenin olmasında dolayı çok sayıda aile de mağdur olmuştur. Bizim belediyeden tek isteğimiz, mağduriyetimizin giderilmesidir. Fevri davranmak ile hiçbir yere varılmaz. Bu anlamda belediyenin bir adım atmasını bekliyoruz." dedi.

Son Güncelleme: 05.08.2016 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.