25 Nisan 2016 Pazartesi 19:18
Van'da Yol Çalışması

İpekyolu ilçesinde başlatılan yol çalışmaları devam ediyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, çarşı merkezindeki ara sokaklar ile Bostaniçi Gündoğdu, Karpuzalan, Vali Mithatbey ve Cumhuriyet mahallelerindeki cadde ve sokaklarda başlatılan parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Halis Çakır ve Fen İşleri Müdürü Seher Akşitkutay Kartal, çalışmaları denetleyerek, çalışmaların hızlandırılması için ekiplere talimat verdi.

Kartal yaptığı açıklamada, vatandaşların şikayetleri üzerine birçok noktada eş zamanlı çalışma yürüttüklerini, çalışmaların beş ekiple sürdürüldüğünü belirtti.

Kartal, şöyle konuştu:

"Şu an eş zamanlı olarak halkın yıllardır şikayet ettikleri ara sokaklardaki stabilize ve ham yolların yerine parke taşı döşemesi yapıyoruz. Hedefimiz, şu anda başlattığımız mahalle ve sokaklardaki çalışmaları tamamlamak. Bunun için an itibariyle 5 ekiple çalışma yürütüyoruz. İlçedeki eksik kalan tüm yol ve sokaklardaki çalışmalarımızı bitireceğiz. Geçen yıl yolların yüzde 80'ini tamamlamıştık, kalan yolların asfaltlama çalışmasına Mayıs ayında başlayacağız."

Van'da Yol Çalışması

Van'da Yol Çalışması

Van'da Yol Çalışması

Van'da Yol Çalışması

Son Güncelleme: 05.08.2016 21:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.