07 Haziran 2017 Çarşamba 22:48
Van'daki Bebek Cinayeti

VAN (AA) - Van'da 38 günlük bebeği öldürdükleri gerekçesiyle tutuklanan 3 şüphelinin ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.

Van Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Sözcülüğünden yapılan açıklamada, 26 Ocak 2017'de meydana gelen ve kamuoyuna "Van'da 38 günlük bebeğe cinsel istismar iddiası" olarak yansıyan olayla ilgili soruşturmanın tamamlandığı bildirildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Cumhuriyet Başsavcılığımızca, 26 Ocak 2017'de gözaltına alınan ve 30 Ocak 2017'de tutuklanan F.A, P.T. ve Y.G. isimli şüpheliler hakkında yürütülen soruşturma sonucunda, şüpheliler hakkında 'Canavarca hisle veya eziyet çektirerek çocuğu veya beden, ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi öldürme, bu suça yardım ile çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçlarından Türk Ceza Kanunu'nun ilgili maddeleri uyarınca cezalandırılmaları talebiyle Van 1. Ağır Ceza Mahkemesine kamu davası açılmıştır."

Kaynak: AA

Son Güncelleme: 08.06.2017 17:25
Anahtar Kelimeler:
VanBebek Cinayeti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.