23 Mayıs 2016 Pazartesi 11:53
Van'daki Liseye Tamam Donanımlı Kütüphane

Van'da Vali Haydar Bey Anadolu Lisesi'nde kurulan tam donanımlı kütüphaneyle, öğrenciler okumaya teşvik ediliyor.

Yaklaşık 4 bin kitabın yer aldığı kütüphane, 75 kişilik oturma kapasitesiyle öğrencilerin uğrak mekanlarından biri haline geldi.

Okul Müdürü Doğan Ergün, gazetecilere yaptığı açıklamada, nitelikli bir eğitimin ancak iyi bir ortamda gerçekleşebileceğini belirterek, öğrencilerin kitap okuyabileceği rahat, estetik ve ferah bir kütüphane oluşturduklarını söyledi.

Bilişim teknolojisinin ilerlemesine rağmen kitabın ve kütüphanenin öneminin azalmayacağını ifade eden Ergün, "Okulumuz kütüphanesinde internet ve fotokopi hizmetleri de verilmektedir. Yani bir öğrencimiz okuldan çıkıp başka yerlere gitmeden ödev ve çalışmalarını okul kütüphanesinde tamamlayabilmektedir. 75 öğrencimiz aynı anda kitap okuyabilmekte veya ders çalışabilmektedir. Kütüphanemizde bilim, sanat, öykü, sanat, roman gibi kategorilerde 4 bine yakın kitap bulunmaktadır." diye konuştu.

Van'daki Liseye Tamam Donanımlı Kütüphane

Van'daki Liseye Tamam Donanımlı Kütüphane

Van'daki Liseye Tamam Donanımlı Kütüphane

Van'daki Liseye Tamam Donanımlı Kütüphane

Son Güncelleme: 05.08.2016 17:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.