02 Haziran 2016 Perşembe 11:33
Van'daki Terör Operasyonları

VAN (AA) - Van'da "terör örgütüne yardım etmek" suçundan 2 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, hakkında "terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etmek" suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası bulunan hükümlü R.E, İl Emniyet Müdürlüğüne gelerek teslim oldu.

Hükümlü R.E. işlemlerin ardından tutuklandı.

Terör örgütünün dağ kadrosundan gelerek kentte saldırı yapmayı planlayan "Bahoz" kod adlı teröristin yakalanmasının ardından yürütülen soruşturma da devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, bu teröristle irtibatta olduğu tespit edilen M.A.K'yı Başkale ilçesinde gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.A.K, "terör örgütüne yardım ve yataklık" suçundan tutuklandı.

Van'da güvenlik güçleri, 21 Mayıs'ta saldırı hazırlığı yapan terörist D.K'yı Ferit Melen Bulvarı'ndaki valilik binası yakınında, üzerinde silah, ikişer şarjör ve el bombasıyla yakalamıştı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:52
Anahtar Kelimeler:
VanTerörTerör Örgütü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.