16 Mayıs 2016 Pazartesi 12:48
Vanlılar, 'Zumba' İle Coştu

"Van Zumba Masterclass" organizasyonuna katılan Vanlılar, unutulmaz bir gece yaşadı.

Kentteki bir otelin salonunda eğitmen Tuba Tekin'in organize ettiği etkinlikte Türkiye'nin bu alanda önemli isimlerinden biri olan Remzi Öztosun sahne aldı.

Eğitmen Tuba Tekin ve Gökçe Çiçek Demir'in eşlik ettiği gösteride, katılımcılar yaklaşık iki saat dans etmenin keyfini yaşadı.

Minik öğrencilerin de hünerlerini sergilediği etkinlik sonunda açıklama yapan eğitmen Tekin, arkadaşı Demir sayesinde zumbaya başladığını ve o günden sonra da eğitmenliğe kadar yükseldiğini aktardı.

Tekin, "Türkiye'nin tek lisanslı ve uluslararası geçerli sertifikasını veren Zes Didem Zeybek hocamızın zumba eğitimine katılarak eğitmen oldum. 2 yıldır da aktif olarak eğitmenliği Van'da sürdürüyorum. Hayallerimden biri olan Van Zumba Masterclassı yaklaşık 100 kişinin katılımıyla yaptık. Türkiye'nin tek koreografi jammeri Remzi Öztosun'u zumbaseverlerle buluşturduk. Van için zumba adına ilk adımı atmanın gururunu ve mutluluğunu gerek hocalarım, gerekse bize destek olan dostlarımızla yaşadık. Van için çok güzel sürprizlerimiz olacak." diye konuştu.

Kendini zumba konusunda geliştirmeye devam edeceğini de sözlerine ekleyen Tekin, hedefinin Van'da insanların kalplerine zumba aşkını yerleştirmek olduğunu söyledi.

Vanlılar,

Vanlılar,

Vanlılar,

Vanlılar,

Son Güncelleme: 05.08.2016 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.