20 Haziran 2016 Pazartesi 23:08
Vedaş Ve Vepsaş Personelleri İftarda Buluştu

MUŞ (AA) - Muş merkez ve ilçelerindeki Van Gölü Elektrik Dağıtım AŞ (VEDAŞ) ile Vangölü Elektrik Perakende Satış AŞ (VEPSAŞ) çalışanları iftar verdi.

Kentteki bir restoranda verilen iftarda konuşan VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okutucu, iftar yemeğinde personellerle bir araya gelerek kaynaşmayı planladıklarını söyledi.

"Bilindiği gibi işimiz çok zor ve sahada her yerde çalışıyoruz" diyen Okutucu, "Yaklaşık 2 bin personelimiz var. Bu 2 bin personelimizle hem ramazanın bereketinden faydalanmak hem de birlik ve beraberliği sağlamak için bir araya geldik. Çünkü iftarın dışında bir araya gelmemiz mümkün değil. İnşallah bunu geleneksel hale getiririz." dedi.

VEPSAŞ Şirket Müdürü Murat Taş ise yaklaşık 2 bin kişiyle bölgeye bağlı 4 ilde hizmet verdiklerini bildirerek, "Personellerimizle bir araya gelerek kaynaşmayı sağlamayı amaçladık. Şirketimizin böyle bir prensibi var. Başta kayıp kaçakla mücadele olmak üzere, sıkıntılı bir iş yapıyoruz. Hatların bakım ve onarımı çok zor ve riskli. Bu açıdan iftarı fırsat bilerek bir araya gelmek istedik." diye konuştu.

VEDAŞ Muş İl Müdürü Eşref Şentürk de bir konuşma yaptı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:59
Anahtar Kelimeler:
MuşIftar YemeğiVEDAŞ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.