01 Haziran 2016 Çarşamba 11:18
Vestel'e 3 Tasarım Ödülü

İSTANBUL (AA) - Vestel, tasarımın karnesi olarak değerlendirilen Red Dot Design Awards 2016 ve iF Design Awards'ta toplam 3 tasarım ödülüne layık görüldü.

Şirket açıklamasına göre, Vestel, tasarım dünyasının en prestijli ödülü olarak bilinen Red Dot Design Award 2016'da iki ürünüyle iki büyük ödülün sahibi oldu. Buzdolabı ve çamaşır makinesinde Mutfak ve Ev Eşyaları kategorilerinde ödüllere layık görülen Vestel, 5 bini aşkın ürün arasından seçilen Vestel NF480 EX A++ Buzdolabı ve Akıllı TFT çamaşır makinesiyle tam not aldı.

Vestel, bu yılki iF Design Awards'ta da Vestel NF480 EX A++ buzdolabı ile ödüle layık görüldü.

Red Dot Award kapsamında, aralarında bağımsız tasarımcılar, tasarım profesörleri ve alanında uzman gazetecilerin yer aldığı 41 kişilik jüri, yarışmaya katılan tüm adayları yüksek kalite tasarım, fonksiyonellik, ergonomi, inovasyon derecesi, malzeme kullanımı, sağlamlık, kullanım kolaylığı ve ekoloji özelliklerine göre değerlendirdi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.