31 Mayıs 2016 Salı 14:43
Vodafone Önce Kadın Programına Altın Sabre Ödülü

İSTANBUL (AA) - Vodafone'un hayata geçirdiği "Vodafone Önce Kadın" programı, Uluslararası Sabre Ödülleri'nde (The Sabre Awards 2016) Altın Sabre ödülünü kazandı.

Şirket açıklamasına göre, Vodafone Türkiye'nin kadınlara fırsat eşitliği sağlayarak, toplumsal ve ekonomik hayata eşit katılımlarını desteklemek üzere başlattığı Vodafone Önce Kadın programı, Uluslararası Sabre Ödülleri'nde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da birinciliğe layık görüldü.

Her yıl dünya çapında çok sayıda şirketin başvurduğu Uluslararası Sabre Ödülleri'nde kazananlar, Berlin'de gerçekleştirilen ödül töreninde açıklandı. Türkiye'de ilk kez kadınlara tek çatı altında bilgiye erişim, gelir ve iletişim fırsatları sunan "Vodafone Önce Kadın" programı, bu yıl 2 bin 400'ü aşkın başvurunun yapıldığı ödül programında Altın Sabre'nin sahibi oldu.

İletişim sektörünün analiz ve ölçümleme konusunda en önemli kurumlarından biri olan The Holmes Report tarafından 16 yıldır düzenlenen Uluslararası Sabre Ödülleri, bütünlük ve etkinlikte en üst seviyeye ulaşan halkla ilişkiler çalışmalarını her yıl 120'yi aşkın kategori altında ödüllendiriyor.


-"Ödül, çalışmalarımız için önemli bir motivasyon kaynağı olacak"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Kurumsal İlişkiler ve Çeşitlilik Direktörü Gizem Keçeci, Altın Sabre'yi bu yıl bir kez daha kazandıkları için oldukça mutlu olduklarını dile getirdi. Keçeci, şunları kaydetti:

"Vodafone olarak, Teknoloji Hayatın Hizmetinde yaklaşımımız doğrultusunda kadınlara katkı sağlayarak, onların sosyal ve ekonomik hayattaki varlıklarını artırmayı önceliklerimizden birisi olarak görüyoruz. Bu doğrultuda hayata geçirdiğimiz Vodafone Önce Kadın programı ile 2013'ten beri kadınlarımızın sadece iletişim ihtiyaçlarını karşılamakla kalmıyor, ekonomiye katılımlarını ve girişimcilik fırsatlarından da faydalanmalarını destekliyoruz.

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) iş birliğiyle sunduğumuz İlk6Yıl uygulamasının indirilme oranı 160 bini aştı. Ekonomi ve toplumların gelişmişliğinden bağımsız bir sosyal sorun olan kadına şiddete karşı geliştirdiğimiz Vodafone Kırmızı Işık uygulamamızla da bugüne kadar 300 bine yakın kadına umut ışığı olduk. Kadınların ekonomik ve sosyal hayatta güçlendirilmesi için hayata geçirdiğimiz Vodafone Önce Kadın programının uluslararası çapta böyle saygın bir ödüle ikinci kez layık görülmesi bizi oldukça gururlandırdı. Kazandığımız bu ödül, Vodafone Önce Kadın programındaki çalışmalarımız için önemli bir motivasyon kaynağı olacak."

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.