04 Temmuz 2016 Pazartesi 13:13
Vodafone Supernet'e Gelenlere Ücretsiz 'Anahtar Teslim Kurulum' Hizmeti

İSTANBUL (AA) - "Anahtar Teslim Kurulum" ile Vodafone SuperNet'li olmak isteyen herkes, başka hiçbir teknik ekip ya da uzmana ihtiyaç duymadan internetini en hızlı şekilde bağlatabilecek.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre şirket, bir buçuk yıl önce başlattığı evlerde Dijital Dönüşüm seferberliğine yeni ürün ve hizmetler eklemeyi sürdürüyor. Vodafone, sabit internet hizmetinde bir ilki gerçekleştirdiği ücretsiz "Anahtar Teslim Kurulum" hizmetiyle Türkiye'nin 81 ilinde kullanıcılara modemlerini kurma ve onları internete bağlayarak evlerinden çıkma sözü veriyor.

Vodafone'un yeni "Anahtar Teslim Kurulum" hizmeti kapsamında kurulum ekibi, önce internet hattının aktifliğini kontrol ediyor; sonra müşterilerin evine çıkarak, modem kurulumunu gerçekleştiriyor. Daha sonra kullanıcıların cihazlarındaki internet bağlantıları ve test işlemlerini tamamlayan kurulum ekibi, kullanıma hazır internet hizmetini teslim ediyor.

Türkiye çapında başvuru yapan tüm müşterilerden randevu alabilen 81 ildeki Vodafone kurulum ekipleri, kullanıcıların istediği tarih ve zaman aralığında interneti bağlamak için gerekli ziyaretleri gerçekleştirebiliyor. Müşterilerin evine kadar gelen ekipler, yanlarında taşıdıkları teknik ekipmanlarla internet bağlantısını en hızlı şekilde tamamlayabiliyor. Böylece, Vodafone SüperNet ekipleri dışında herhangi bir elektrikçi ya da başka bir teknik ekibe ihtiyaç duymayan kullanıcılar kurulum sürecini hızlı ve ücretsiz şekilde gerçekleştirme imkanına sahip oluyor.

Vodafone SüperNet'in Anahtar Teslim Kurulum hizmetine ek olarak, yenilenen Anahtar Teslim Tarifeler ise her evin internet ihtiyacına cevap vermeye devam ediyor. Temmuz ayı itibarıyla yenilenen ve tamamen ailelerin ihtiyaçlarına göre tasarlanan limitsiz Anahtar Teslim Tarifeler kapsamında tüm ihtiyaçlara yönelik tasarlanmış farklı tarifeler bulunuyor. Hız ve kotada en optimum içeriği arayanlara 49,90 liralık "Çekirdek Aile" tarifesinin yanı sıra 12 aylık kontratlı "Öğrenci" tarifesi de bulunuyor.

Yeni anahtar Teslim Tarifeler ile "Ev internetimde hepsi içinde olsun, maksimum deneyimi yaşayayım" diyen kullanıcılara "Dijital Aile" tarifesi ve daha birçok farklı tarifeyi seçme şansı sunuluyor.


- "Ekiplerimiz, internete bağlandıktan sonra evden çıkıyorlar"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, Türkiye'nin Dijital Dönüşümüne liderlik etme vizyonlarının sadece mobil değil ev kullanıcılarının da hayatını kolaylaştıran çözümler sunmaya devam ettiklerini bildirdi.

Vodafone olarak dijital mobil ve sabit iletişim hizmetlerini tek çatıdan sunan bir genişbant telekomünikasyon şirketi olmayı hedeflediklerini aktaran Buruk, bu hedef doğrultusunda sabit internet kullanıcılarına önemli bir kolaylık sağlayacak ücretsiz "Anahtar Teslim Kurulum" hizmetini hayata geçirmiş olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

"Anahtar Teslim Kurulum" hizmeti Türkiye'nin 81 ilinden Vodafone SuperNet'e başvuru yapan herkesin hiçbir ek ücret ödemeden ve teknik ekibe ihtiyaç duymadan kurulum sürecini hızlıca tamamlayabileceğini aktaran Buruk, şunları kaydetti:

"Müşterilerimizin internet hattını bulunduğu eve ya da daireye bağlayacak olan ekiplerimiz, modem kurulumunu da gerçekleştirip, kullanıcının internete bağlandığından emin oluyor. Ekiplerimiz müşterilere internet giriş ekranını göstermeden kurulum sürecini tamamlamıyorlar. Ekiplerimiz, tüm işlemleri tamamladıktan ve internete bağlandıktan sonra evden çıkıyorlar. Bu hizmetimizle, kullanıcılar için uzun zaman alan ve sorunlu bir hale dönüşen kurulum sürecini en hızlı ve sıkıntısız bir şekilde tamamlamayı hedefliyoruz. Vodafone olarak, abonelerimizin her an her yerde dijital dünyaya kesintisiz ve yüksek hızla bağlanabilmelerini sağlarken, geleceğin akıllı evlerine de bugünden öncülük etmeye devam edeceğiz."

Son Güncelleme: 22.08.2016 18:06
Anahtar Kelimeler:
VodafoneBilişim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.