20 Haziran 2016 Pazartesi 17:53
'Web Akademi Eğitimi'ni Tamamlayanlar Ödüllendirildi

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi, personele yönelik internet üzerinden düzenlediği "Web Akademi Eğitimi"ni başarıyla tamamlayanları ödüllendirdi.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 2 ay süren "Web Akademi Eğitimi'ne Büyükşehir Belediyesinin 80 yönetici ile 440 personeli katıldı.

Web Akademi Eğitimini başarı ile tamamlayan tüm personele başarı belgeleri verilirken, eğitim de ilk 10'a girenlere ise tablet hediye edildi.

Personellere tabletleri Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan tarafından verildi.

Turan, hizmet içi eğitim seminerlerine önem verdiklerini belirterek, bundan sonrada farklı alanlarda eğitimlerin devam edeceğini belirtti.

Son Güncelleme: 22.08.2016 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.