10 Haziran 2016 Cuma 16:03
Yapı Kredi, 'Ödeme Merkezi'ni Hizmete Sundu

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi, tüm bankaların kredi kartlarıyla fatura ödemelerinin yapılabileceği Ödeme Merkezini hayata geçirdi.

Banka açıklamasına göre, Yapı Kredi, teknoloji alanındaki yenilikçi yaklaşımı ile hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Tüm bankaların kredi kartlarıyla fatura ödeme işlemlerinin gerçekleştirilebildiği Ödeme Merkezi, Yapı Kredi tarafından hizmete sunuldu.

Türkiye'de sektöründe bir ilk olan bu hizmetle, Yapı Kredi müşterisi olsun ya da olmasın herkes faturalarını tüm Yapı Kredi ATM'lerinden veya "yapikredi.com.tr"den ödeyebilecek.

Fatura ödemeleri, tüm Yapı Kredi ATM'lerinde ve yapikredi.com.tr'de Ödeme Merkezi alanında yer alan anlaşmalı kurumlardan gerçekleştirilebiliyor. Ödeme yapılabilecek faturalar arasında doğalgaz, elektrik, su, kablolu TV, ADSL, sabit ve cep telefonu faturaları yer alıyor.


-"Yapı Kredi, fatura ödemelerinde en kullanışlı adres haline geliyor"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Bireysel Bankacılık ve Kartlı Ödeme Sistemleri Grup Direktörü Serkan Ülgen, Yapı Kredi Ödeme Merkezinin fatura ödemeleri için çok kullanışlı bir hizmet olduğunu dile getirdi. Ülgen, şunları kaydetti:

"Yapı Kredi olarak müşteri odaklı bankacılık anlayışımız ve yenilikçi vizyonumuzla bankacılık sektöründe bir ilk olan Ödeme Merkezi hizmetimizi hayata geçirdik. Böylece teknoloji alanında da bir kez daha öncülüğümüze yakışan bir uygulamayı kullanıma sunmuş olduk. Ödeme Merkezi hizmetimiz ile Yapı Kredi ve diğer tüm banka müşterileri bireysel ve ticari kredi kartlarıyla tüm Yapı Kredi ATM'lerinden veya yapikredi.com.tr üzerinden fatura ödemelerini kolaylıkla gerçekleştirebilecek.

Ödeme Merkezi ile Yapı Kredi bir anlamda fatura ödemeleri için tek ve en kullanışlı adres haline geliyor. Bu hizmetimizin en büyük artısı da yeni bir hesap ya da üyeliğe gerek kalmadan güvenli bir şekilde bu hizmetten herkesin yararlanılabiliyor olması. Önümüzdeki günlerde de bu hizmetimizi geliştirmeye devam ederek daha çok kanaldan ödeme yapılabilmesini sağlayacağız."

Son Güncelleme: 22.08.2016 14:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.