15 Ağustos 2021 Pazar 17:58
Yaşlı Kadın, tencere sayesinde kurtuldu

Edinilen bilgiye göre olay Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre yalnız yaşayan Fatma Çelik (65), mutfakta dengesini kaybederek düştü. Yerden kalkamayan kadın, zemine tencereyle vurarak alt komşusundan yardım istedi. Komşuları, kadının kapıyı açamaması üzerine durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Ekipler, itfaiye merdiveniyle ulaştığı balkondan eve girip kapıyı açtı. Daha sonra bölgeye yönlendirilen 112 Acil Servis ekipleri Çelik'e müdahale etti.

Sağlık durumunun iyi olduğu belirlenen ve kendisini huzurevine götürme teklifi sunan ekiplere evinden ayrılmak istemediğini söyleyen Çelik, gözyaşı dökerek kendisine yardımcı olan ekiplere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
YaşlıKadınTencere
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.