23 Mayıs 2016 Pazartesi 16:18
Yataş, Almanya'da İlk Enza Home Mağazasını Essen'de Açtı

Yataş Grup, yurt dışındaki 48’inci mağazasını Almanya'nın Essen kentinde hizmete açtı.

Yataş Grup açıklamasına göre, yurt dışındaki yatırımlarını sürdüren Grup'un 18 ülkede mağazası bulunuyor.

Enza Home’un, Almanya’nın Essen kentinde, alışveriş caddesi Einkaufsstrasse üzerinde yer alan yeni konsept mağazasının açılışı dolayısıyla bir kokteyl düzenlendi.

Açılışa, Türkiye Cumhuriyeti Essen Başkonsolosu Mustafa Kemal Basa, Yataş Grup Üst Yöneticisi (CEO) Nuri Öztaşkın ile Yataş Grup Genel Müdür Yardımcısı Ersin Serbes de katıldı.

Üç katlı ve toplam 1.600 metrekarelik alanda yer alan Enza Home mağazasında, modern, yenilikçi ve fonksiyonel mobilya ürünleri bulunuyor.

Ev dekorasyonuna bir bütün olarak bakan Enza Home mağazalarında, yatak odaları, yemek odaları, TV üniteleri, koltuk ve köşe takımları, aydınlatma ve halı koleksiyonunun yanı sıra tüketicilere kolaylık ve kombinasyon oluşturma imkanı sağlayan tamamlayıcı ürünler de sunuluyor.

Son Güncelleme: 24.05.2016 16:28
Anahtar Kelimeler:
Yataş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.