08 Haziran 2016 Çarşamba 17:53
Yavru Yaban Keçisi Doğaya Bırakıldı

TUNCELİ (AA) - Tunceli'de yol kenarında vatandaşlar tarafından bulunan yaban keçisi yavrusunun yapılan kontrollerinin ardından doğaya bırakıldığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Tunceli-Pülümür karayolu Zağge mevkisinde vatandaşlar tarafından yol kenarında bir başına olduğu fark edilen yaban keçisi, Doğa Koruma ve Milli Parklar Tunceli Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Tunceli Şube Müdürlüğüne getirilen yaban keçisi yavrusu, veteriner hekim tarafından kontrolden geçirildi.

Bir kaç günlük olduğu tahmin edilen yavru yaban keçisinin, yapılan kontrollerinde sağlıklı olduğu tespit edildi. Görevliler tarafından karnı doyurulan yaban keçisi, ekipler tarafından bulunduğu bölgede araziye bırakıldı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.