08 Temmuz 2016 Cuma 15:33
Yazıhan'da Yol Genişletme Ve Asfaltlama Çalışması

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesince, Yazıhan ilçesinde yol genişletme ve asfaltlama çalışması yapılıyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sürür, Durucasu, Kömüşhan, Bereketli, Mısırdere ve Başpınar mahallelerini birbirine bağlayan 20.5 kilometrelik grup yolunu 5 metre genişliğinden 10-12 metre genişliğine çıkaran Büyükşehir Belediyesi, yolun 6 kilometrelik bölümünü bitirdi.

Kömüşhan, Sürür, Durucasu Mahallesini Yazıhan ilçe merkezine bağlayan 8 kilometrelik yolu ise asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi, yolun 4 kilometrelik bölümünü sathi kaplama asfaltla kapladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, bazı meclis üyeleri, daire başkanları ve şube müdürleriyle çalışmaları yerinde inceleyerek, mahalle sakinleriyle görüştü.

Belediye Başkanı Çakır, ilçenin sorunlarını planlamalar çerçevesinde çözmeye gayret ettiklerini belirtti.

Çalışmaların hayata geçmesinde Yazıhanlıların büyük katkılarının olduğunu aktaran Başkan Çakır, şunları kaydetti:

"Birçok bahçe sahibi 'yol açılsın' diye bize destek oldu. Burada devlet millet iş birliğinin güzel bir örneği sergileniyor. 5 metreden 10-12 metre genişliğine çıkarılan yolumuz bu yaz döneminde standartlara uygun hale getirilecek. Yine Kömüşhan, Sürür, Durucasu mahallemizi ilçemize bağlayan grup yolunu ise asfaltlıyoruz. İriağaç ve Buzluk mahallelerinde çalışmaya devam ediyoruz. Bize destek olan bütün Yazıhanlılara teşekkür ediyorum."

Son Güncelleme: 22.08.2016 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.