10 Haziran 2016 Cuma 10:38
'Yeditepe Huzur' Uygulaması

İstanbul'da dün gece 5 bin polisin katılımıyla gerçekleştirilen "Yeditepe Huzur" asayiş uygulamasında 96 kişi gözaltına alındı. Uygulamada çok sayıda silah ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, dün gece 5 bin polisle 39 ilçede "Yeditepe Huzur" adı altında asayiş uygulaması yaptı. Ekipler, uygulama kapsamında önceden belirlenen noktalarda şüpheli araçları durdurarak arama ve kimlik kontrolü yaptı.

Uygulama sırasında yapılan aramalarda, bir miktar uyuşturucu madde ile 1 pompalı tüfek, 10 ruhsatsız tabanca, 6 kuru sıkı tabanca ve bu silahlara ait çok sayıda fişek ile kesici aletler ele geçirildi. Suç unsuru silahları ve kesici aletleri taşıyan 18 kişi gözaltına alındı.

"Yeditepe Huzur" uygulamasında 16 bin 355 kişinin genel bilgi taraması (GBT) sorgusu yapıldı. Çeşitli suçlardan aranan 78 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Uygulamada, ayrıca 3 bin 825 araçta yapılan denetim sonucu 155 bin 818 lira para cezası kesildi ve 82 aracın trafikten men edildi. Denetlenen 358 iş yerinden 20" sine ceza ise kesildi.

Son Güncelleme: 10.06.2016 10:38
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.